Om oss

Jag som har Sagornas Kaningård heter Linda. Jag bor tillsammans med min sambo Henrik samt vår dotter Isabelle i vårt nybyggda hus.

Djur har alltid varit en självklar del av mitt liv. Jag har haft uppfödning av det mesta man kan tänka sig, alltifrån små möss till stora hästar. Jag har också ett mycket stort intresse för dressyr, lydnadsträning samt utställning.

En annan stor passion som jag har är falkenering, något som jag började med under tiden som vi var bosatta i England.

Förutom mitt brinnande djurintresse lägger jag gärna min tid på fotografering, hantverk såsom glasgravering & smide, hemsidearbeten, dans, sång, resor, vara ute i naturen och vara tillsammans med familjen. Mer om både fotografering och mina hantverksalster hittar ni under Foto respektive Hantverk.

Henrik

Min jämnåriga sambo delar flera av mina intressen.

Utöver familj & djur ägnar han sin fritid främst åt att sjunga och skriva musik, en hobby med stora ambitioner men som tyvärr ofta får stryka på foten åt andra projekt.
Henrik är också fotointresserad och reparerar dessutom gamla Minolta-objektiv.

Jag brukar kalla Henrik för träningstok när det är fint väder och självplågare när det är regn och rusk då han ofta vill ut och springa i skogen. De dagar han inte springer på brukar han istället försöka ta en sväng till gymmet.

Henrik har under större delen av sitt yrkesverksamma liv arbetat med bilsäkerhet i olika former och jobbar just nu som beräkningsingenjör där han gör krocksimuleringar åt en svensk biltillverkare.

Isabelle

Född: 2007
e: Henrik
u: Linda

En liten dam med en vilja av stål. Här ligger både mor och far i lä när det gäller att få sin vilja igenom...Isabelle är en pigg & aktiv krabat med en stor aptit på livet, bilar, kaniner, höns & glass.

Hon stormtrivs på dagis, där hon tillbringar mer tid i luften än på golvet hoppandes studsmatta, klättrandes på väggställningen samt åka rutschkana. Här kan man märka en hel del gemensamma drag med hennes hyperaktiva föräldrar :)